neděle 24. června 2012

Automatická kresba je jedinečná
diagnostická metoda

Prostřednictvím samovolného pohybu tužky po papíře, která není ovládána vůlí, můžeme získávat odpovědi na nejrůznější otázky - automatická kresba nám zprostředkuje např. informace o zdravotním stavu, zaznamená soulad či nesoulad mezi partnery, stav vitamínů v těle, vhodnost daného zaměstnání, studia, bydlení, škodlivé zóny v domě ap. 

Možná jste už někde zahlédli tzv. léčivé obrázky. Do obrázků je při kreslení vložena potřebná informace a obrázky pak vyzařují harmonizující léčivé energie, jejichž účinek se projeví na psychické i fyzické úrovni.
                                                                                                 
AK je zároveň příjemnou a v podstatě snadnou sebepoznávací i očistnou metodou
- cestou, jak se „vykreslit“ z nepříjemných pocitů nebo jak prostřednictvím vlastního automatického obrázku nahlédnout do své duše, do svého nitra. Z obrázku je možné vyčíst, jak se cítím, co prožívám a co potřebuji. Očistnou kresbu i číst ve svých obrázcích se naučíte žívat v kurzech.

Nezáleží na tom, zda „mám“ nebo „nemám talent“, zda umím nebo neumím kreslit – schopnost automatické kresby má v sobě ukrytou každý. Stačí se uvolnit, oprostit se od myšlenek, spojit se se svým středem. Člověk tak nekreslí "ze své hlavy", ale stane se "kanálem", skrze který proudí informace. 
Je-li informace v souladu s nejvyšším dobrem pro daného člověka, tužka odpovědi zakreslí. Vyšší síly někdy odepřou přístup k odpovědím, pokud je nemáme ještě znát nebo předávat dál jiné osobě.

Máte chuť se automatickou kresbu naučit?
 
Ráda vás povedu - nahlédněte do nabídky kurzů.

Žádné komentáře:

Okomentovat