čtvrtek 13. června 2013

SHAMBALLA

Tím, jak se na Zemi postupně zvyšují vibrace, jsou lidem přístupnější stále účinnější energetické systémy, které jsou vhodné pro aktuální vývoj. Shamballa 1024 je jedním z těchto systémů. Jedná se o transformační a léčivou sílu, která slučuje hned několik energií, díky čemuž je jednou z nejsilnějších energií na této planetě v současnosti.

Symboly Shamballa se vkládají přímo do aury.
SHAMBALLA 1024 slučuje několik typů energií:

1) Univerzální životní (Reiki), protéká celým vesmírem, tvoří a dává život - LÁSKA
2) Energii Světla v našem Duchovním srdci "Já jsem"- BOŽÍ PŘÍTOMNOST
3) Energii Nanebevzatých mistrů - jejich úkolem je podpořit nás a planetu Zemi v duchovním vývoji a pomoci nám dosáhnout konečného osvobození
4) Kristovo vědomí - BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA
 

Systém obsahuje celkem 1024 symbolů, které jsou rezděleny do 4 stupňů po 256 symbolech. Ty jsou pak předávány telepaticky (jako jeden celek) prostřednictvím zasvěcení přes naše Vyšší Já.


VŽDY JE ZAPOTŘEBÍ MÍT ČISTÝ ÚMYSL!
 

Stupeň 1: obsahuje zasvěcení do prvních 256 symbolů, zprůchodnění napojení na centrum Shamballa, odstranění nejhlubších energetických bloků v éterickém těle, získání schopnosti přímého léčení, včetně vysílání Shamballa energie na dálku, získáte schopnost prakticky využívat tyto energie v životě.
Součástí je návod k praktickému použití pro sebe. 

Stupeň 2: zasvěcení do dalších 256 symbolů, zesílení napojení na centrum Shamballa, získáte schopnost čistit prostor pomocí těchto energií a dojde k uvolnění dalších energetických bloků. Druhý stupeň posiluje schopnost léčit druhé lidi, zvířata, čistit prostor a léčit na dálku.

Stupeň 3: zasvěcení do dalších 256 symbolů, další velké zprůchodnění napojení na centrum Shamballa. Zasvěcení je velmi silné, součástí je i zasvěcení do energií archanděla Metatrona, aktivace schopnosti napojení na Zdroj a otevření svého srdce.

Stupeň 4: Předání dalších 256 symbolů a získání certifikátu MISTR. Jde o oprávnění předávat tuto energii dál.
Zahrnuje Boží Milost, čištění karmy a urychlení vzestupu.


 
 
 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat