neděle 16. října 2016

Léčení na dálku

Dálkový přenos Reiki-POSÍLÁNÍ VZDÁLENOSTNÍHO LÉČENÍ REIKI


Co je reiki? Univerzální životodárná léčivá energie
Reiki představuje jednu z léčebných metod alternativní medicíny a specializuje se na práci s energetickým biopolem člověka. Pomocí této léčivé energie můžete pomáhat sobě i ostatním dálkově a osobně.

Reiki obnovuje přirozené samoléčebné procesy
Životní/univerzální energie = reiki je tu od počátku, je stará několik tisíc let. Nejedná se o žádné náboženství či filosofii. Dle některých pramenů jistou formu léčení pomocí energie používali již egyptští kněží tři tisíce let před naším letopočtem. Pomocí reiki je možné léčit tělo, mysl i duši, jelikož se jedná o univerzální/vesmírnou energii, působí na všech úrovních aury, čaker a meridiánů, řeší nejen důsledek, ale i příčinu nemoci.

Léčení na dálku – jak to vlastně funguje?
Funguje na principu energetickoinformačního pole, vše je pouze energie, která tvoří vše, ať už to hmotné, nebo to, co nedokážeme většinou vidět a změřit. V této informační rovině, se dokáži naladit, na jakoukoliv nejen lidskou bytost, popřípadě její orgány, atd. Vyberu vhodný rezonátor, který vždy kladně působí na daného klienta a propojím je spolu. Můžete si to například představit třeba tak, že je to, jako by na vás třeba svítilo sluníčko, nebo jako kdybych vám poslala balíček, atp.

Je to jen „hrubý náznak“ a představa toho, jak to vlastně funguje.

Objednejte si léčení na dálku

Bližší informace Vám zašlu na e-mail nebo podám telefonicky.

Anna Césarová
Sadová 6, Zlín 760 01
Mobil: 603 956 671


Léčení na dálku proběhne po připsání peněz na účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat